JAG ÄR EN SOLDAT FÖR DIG!

plugg, känns som att allting består av det just nu. men får hoppas på ljusare tider. och om en månad åker jag till kap verde med familjen, kusinerna och mina pojkvän. ska bli så otroligt skönt.

men först ser jag fram emot jul med all släkt och alla fina vänner!



pluggis!



riu karamboa, kap verde i mina tankar just nu!

TISDAG 30 NOVEMBER!

dagen i skolan har varit rätt slapp, hade svenska prov vilket jag tror gick rätt bra. efter skolan gick jag till min söta gammelmormor och hjälpte henne lite. förkylningen är lite bättre så får se om jag orkar åka iväg och träna.

sitter antagligen med massa plugg ikväll också. men ikväll ska jag mysa med min älskling♥


har virrat in min leopard sjal i min halsduk, vilket jag gillade skarpt!


FIX YOU!

har suttit med massa plugg hela eftermiddagen, till slut somna jag och nu har jag precis ätit så ska förmodligen hjälpa pappa och mamma att skotta.

idag blir det ingen träning, har blivit förkyld bara kryper i halsen hela tiden, fy för detta!

har även börjat läsa en ny bok idag, elsas mode, den verkar jätte bra så om det inte är något bra på tvn idag så vet ni vart jag finns!

29/11
kröp ner i sängen med plugget!

29/11

GRATTIS!

alla måste säga grattis till min fina kusin matilda, som vad Prins Carl Philips pris i globen igår!
du är grym matilda♥
matilda
måste säga att jag är en väldigt stolt kusin!
pussar och kramar!

MÅNDAG

bättre sent än aldrig, ja ni, här kommer bilderna på förra veckans fynd;

felicia shoppar







den här svarta blusen hade jag i lördags till ett par höga jeans.

inte världens bästa mobilbilder, får nog börja andvända mig av min system kamera!


WHITE LIGHT MOMENT

snön bara vräker ner, det är mysigt på sitt eget lilla vis. om man slipper gå ut i det. har ''adventspyntat'' rummet lite, mysfaktor på den. här är mitt lilla kryp in.


1:a advent

1:a advent

vid sex drar jag iväg och tränar med kalle och linnea!

FIREWORK

åh vilken kväll det va igår! tack alla som gjorde den. nu kom jag precis in från garaget, kalle och jag har städat iordning allt sen igår. det gick rätt snabbt.

nu ska vi äta, och mysa med min familj, tänk att det redan är första advent. snart jul och hela alltet.
idag blir det nog bara att sö hela dagen. gå inne i en stor kofta och tofflor, mys!

får se om vi orkar dra oss iväg till träningshuset senareikväll. 
 
här kommer bilder från gårdagen;

27/11
kalle & ante

27/11
låter bilden tala för sig själv!

27/11

jag och sötnea!


ALL NIGHT LONG

27/11

baara baaaaaaam!

LÖRDAG!

nu ni kom jag precis in efetr att ha åkt fyrhjuling , har nog förfrusit ansiktet. väntar på att kalle ska komma hem, efetrsom att han skulle åka lite till men jag frös som en gris så dom skjutsa hem mig. när kalle kommer tillbaka ska vi åka mot vimmerby för att förbereda tills ikväll.

nu ska jag ner och se om dom har något te i detta hus, har blivit förkyld under natten så ska försöka bli piggare tills ikväll.

här kommer några bilder från förra gymnasiefesten;


haha jag på harrys toa i fridas glasögan!


jag och två fina tjejer linnea och frida!



den sista va visst inte från förra gymnasiefesten, utan bara för några helger sen hos cornelia!

101126

sitter i kristdala och har precis ätit varmamackor. ikväll blir det en rejäl myskväll, för att tagga tills imorgon.

vet inte redigt vad jag ska ha på mig, men blir iallafall en svart transparent blus med en knuten rosett vid halsen, vet inte vad det blir till det, antingen en hög svart kjol eller ett par höga svarta jeans. tycker att jeansen passar bäst till denna årstid. men stress testa imorgon.


MIKROFONKÅT

nu sitter jag i skolan, och jobbar med ergonomi. går var jag nog inte på det bästa blogg humöret.
efter skolan åker jag till kristdala,
här kommer två bilder den ena från idag och den andra är från igår!




idag; pälssjal, och den nya blusen!



fråga mig inte vad det är för text över bilderna, det är något data snubben har fixat.

STORSTÄD!

jani, jag har inte redigt haft tid för bloggen idag, har tagit en tripp till Linköping, ett ärende åt pappa. så stannade och köpte ett par skor också. ni får se bilder imorgon på det som inhandlats idag.

nu kom jag precis in från garaget, jag ska ha fest där på lördag innan harrys. så det blir jätte najs.
nu ska jag mysa ner mig i soffan med glögg och pepparkakor.

101125

har yrkesämne i skolan nu och skriver om H&M. på lunchen var vi upp på cubus (30% på allting) hittade två blusar, ett stort halsband och ett läppstift. ska upp dit efter skolan också. ni får se vad jag köpte sen.
nu ska jag fortsätta skriva!


BODY TALK

precis ätit mat, som faktiskt jag har lagat till familjen, tro det eller ej. varit och tagit en mysig fika med lisa efter skolan. och har faktiskt köpt mina första julklappar idag. tänk att det snart är jul, en månad kvar ju, o herregud. sen den 30 december åker jag mot varmare klimat. drömmer mig bort!










 lite jul feelings man fick när man drack varmchoklad och gick runt på stan!
 


ONSDAG 24 NOVEMBER

vilket yr väder det är ute! under den lilla tiden man skulle ta sig in till skolan hann man frysa ihjäl. men jag säger inte att jag inte gillar det, har hellre snö och minus grader än regn och blask.

idag blir det förhoppningsvis att gå till träningshuset efter skolan. och jag hoppas på att det blir mys med den bästa ikväll också. haha. skulle haft ett stort svenska prov på fredag men det har flyttats till på tisdag istället. skönt!

nu ska jag studera vidare hörs sen



mitt fjäderhalsband vet jag interiktigt vart det kommer ifrån har fått det i present!

MYSTISDAG!

tränat en sväng nu, och nu blir det tisdagsmys med pojkvännen  och familjen. jag har bestämt att vi ska kolla på desperata hemmafruar. till det blir det kvällsmat:



ett glas vatten.
och en fruktsallad på:
ett halvt äpple.
ett halvt päron
och en halv avokado.
och linfrön på det.


101123

nu ska jag dra iväg och träna!





jag bjuder på vad som står högst upp på min shoppinglista just nu ;

allt är från hm.
1.  kjolen är från Lanvin för hm. (det ända som var snyggt av det nyínkomna därifrån)
2. ett par skinbyxor
3. enkla ringar.
4. och en sidenblus.

det är verkligen saker jag behöver just nu, men kjolen från Lanvin är slutsåld och den hade varit perfekt på lördag!

ANTINGEN ELLER?




kan inte bestämma mig hur jag ska ha mitt hår, är så otroligt trött på utväxten som dyker upp direkt, men jag passar bäst i att va helblond, så funderar på att lägga i några mörkare slingor, så att det ungefär blir som utväxten. för när man ser kate hudson på bilden så vill man fortfarande va så blond. men ska be frisören göra något likande vad hon har.

TRÄNINGSTIME!




nu drar jag iväg och tränar med nathalie på träningshuset!

BIG NO

ja som rubriken säger så är det väldigt mycket känns det som nu, eller så kanske det inte är så ? hah
skolan idag till tre, på lunchen gick vi och åt på kinan det var jätte gott.

har excel prov imorgon så ska plugga lite på det sen ska jag försöka läsa ut engelska boken, sen ska jag också försöka dra mig iväg för att träna på träningshuset, har ju faktiskt kommit igång med träningen nu det känns faktiskt bra. så funderar på att köpa träningskort på träningshuset.

nu ska jag ta lite fil och musli i väntan på att mamma ska komma hem från jobbet och laga mat, så får plugga tills dess, så nu vet ni vart ni har mig!

här kommer två bilder från min dag, kanske rätt ointressanta egentligen;




den otroligt goda maten!




lisas byxor som har förvandlats till mina favvisar!


101121


jag och min ena lilla skitvovve!




fullt upp hela dagen vaknade runt halv tolv, och som alltid får man lite halv ångest när man sovit bort hela dagen. men det händer ju inte så ofta som sagt. har varit och motions simmat också. så kom hem vid fem och då lagade jag pasta och köttfärsås till mig och K. så nu halv myser vi i sängen till gossip girl.

har även en bok på engelska som ska va utläst på onsdag och jag fattar inte mycket av den. men ska nöta vidare efter programmet tills beck börjar och då blir det saffransbulle och te.

HAPPY FACE

nu sitter jag i k-dala, jag vart sugen på att bara saffransbullar men ingen annan var med på den idén så det sket sig. vet inte redigt vad vi ska göra ikväll, jag skulle bara vill ha en mysig hemmakväll igen, haha. men känns som det är så mycket i skolan så att man bara vill ta det lugnt nu när man är ledig. men det tycks inte K vilja. men vi får se hur det blir.




nakna bruna ben skulle inte skada nu!

20 NOVEMBER 2010





morgonträning kan va något av det bästa som finns. man blir genast mycket piggare. idag vet jag inte redigt vad som händer, ska iaf åka hem till K i k-dala. nu ska jag hoppa i duschen!


19 NOVEMBER 2010

har hunnit med mycket idag också. när jag slutade vid elva åkte jag och ät lunch med K. sen åkte vi hem till ett inte så livligt hus, men då när vi funderat ett tag så åkte vi till västervik en sväng för att hämta lisa. nu sitter vi här och har precis ätit mat och ska kolla på idol, som rediga soffpotatisar. häller upp stora skålar med godis, så mycket godis att jag inte kommer vilja se godis på ett tag framöver!


HARD WORK WORK!




sitter i skolan på min sista lektion, slutar runt elva, så otroligt skönt. ska upp och kika på stan när jag slutat, får se om jag hittar något. ikväll blir det fredagsmys framför tvn. blir nog en rätt lugn helg med en massa mys! nu ska jag försöka koncentrera mig lite!


A CUP OF TEA!

har hunnit tränat och duchat nu. känns sm att denhär dagen har varit rätt lång på något vis, har hunnit med att gör ganska mycket. nu ska jag mysa ner mig i soffan med min kära familj och kolla på tv. ska försöka lägga mig lite tidigare idag så att jag orkar upp imorgon. nu ska jag värma mig en kopp te för att sen mysa vidare. godnatt!





saknar sommaren!


TORSDAG 18 NOVEMBER

hej! nu har jag också skaffat mig en blogg. jag är en 16-årig tjej som bor i en liten håla i småland och jag går första året på gymnasiet. här kommer ni troligtvis få följa min vardag, jag är en shopping galen tjej som gillar att umgås med min familj och vänner. eftersom jag vuxit upp i en enduro galen familj så har jag vuxit upp i skogen. och nu har jag också skaffat en pojkvän som är en endurogalning. så ni kommer få följa med på många endurotävlingar. och om jag säger såhär så skriver jag för att mina närmaste ska kunna läsa om vad jag gör om dagarna. så jag skriver inte för att få en massa läsare haha.  



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0