måndag 31 januari



kalle och jag har legat i soffläge hela dagen. trodde ja var feberfri imorse men icke. vi ska åka hem till mig nu och sen ska jag försöka gå upp till skolan och göra matteprovet på morgonen iallafall. återkommer när jag mår bättre.

when i look at you

har fått kina mat i magen och nu lite glass på det. mär väll lite bättre men det kan va panodilen också. nu sitter vi bänkade framför tvn med tre bra program i rad.
det blir ingen skola för mig imorgon, så får va hemma och plugga och bli frisk tills tisdag, mattprov då..

söndag 30 januari



har blivit sjuk nu, snorar som aldrig förr, ont i halsen, huvudvärk och feber. inte direkt kul, men ska försöka kurera mig och komma iväg till skolan imorgon.
så ser på gamla repriser på tvn.

___________________________________________________________________

Anonym om new in: vart köpte du västen? :)


svar: kul att du tyckte om västen, den kommer från sandströms, men jag köpte tyvär den sista i liten storlek.

lördagsmys!

har nyss sätt filmen 2012, och den var verkligen hur bra som helst. egentligen gillar jag inte såna filmer. men den var så otroligt bra. nu ska kalle och jag gå o lägga oss och somna till solsidan.

ändring i planeringen

ändrade lite på planeringen och åkte till kristdala, så ska umgås med kalle ikväll. har blivit sjuk nu också!

work work



jobbat från 11-14 riktigt kul. det är verkligen något jag vill jobba med. så kom hem för en stund sedan så har ätit lite. ska rensa lite i garderoben sen ikväll ska hela familjen till daniel ch elin och umgås. kalle ligger ju sjuk så han orkar ju inte hitta på något, annars hade han också följt med. adjö

friday beautiful friday



kalle kom hem och var sjuk igår så jag bara väntar på att få ont i halsen och feber jag också. spenderar helgen i kristdala hos kalle. jag tror inte det händer något speciellt eftersom han är sjuk. men nästa vecka åker han till spanien så nästa helg åker jag upp till linköping och sover hos jenny och johan. adjö

torsdag & snart helg

kalles klocka ringde 05.10 imorse, för han skulle åka till stockholm på mc-mässa. så jag väntar på att han ska komma hem snart. mamma och pappa är också där så oscar och jag är själva. just nu är jag helt själv så ska ta tag i lite pluggande. så jag slår mig ner och myser med engelska böckerna och ett glas blåbärssoppa!


bracelets



här är mina favorit armband: från vänster, berlockarmband, 
                                                               silver armband (som jag fått av min fina)
                                                               tomas sabo 
                                                               gina tricot

har varit ute och åkt skidor. så nu ska jag ta annanas och blåbärs soppa. blir att krypa ner till en bra film snart med min favorit !

count on me



vi sitter hemma hos lisa och har varsin data i knät och försöker plugga, men det kommer lite andra små saker ivägen. och några asgarv här och där. försöker få lisa att vilja göra scones får hoppas hon går med på det. sen blir det tvn resten av kvällen. adjö

red one


måndag 24 januari

igår kväll när vi kom hem åkte vi på kalas till min låtsas morfar. god mat och semlor till efterrätt.
denna dag i skolan har kännts allmänt onödig. har haft en lektion på hela dagen, och det var den sista timmen. så kom hem nu och ska sätta mig med plugg men först ska jag mysa med mina två muffimuffmuff.

såhär såg jag ut idag.


inspiration

 

ge mig inspiration!!!

stilikon: olivia palermo



så snygg!


take it off

är framme på hotellet nu, har precis duschat och plockat iordning lite. mycket bilåka idag. först imorse till karlskoga sen därifrån till tibro. men nu är vi framme och en tävlingsdag imorgon för kalle också. vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska ut och äta sen lägga oss på hotell rummet med godispåsen och hoppas på att det är en bra film.

vårat söta lilla hotellrum:

väskan jag bor i som står på sängen





tusen gånger om

sitter nu i en varm bil och vill knappt gå ut. men kanske somnar ett tag tills tävlingen börjar. jag hör av mig när vi kommer till hotellet, skulle bara testa mobilbloggen. haha

all in





nu är allt packat allt i min bruna väska tills vi åker imorgon, känns som jag bor i den just nu. blir en hel helg med enduro, ska lägga mig till en film nu, klockan ringer 05.00 då är de bara gå upp. får se om jag kan fixa internet på hotellet, eftersom jag har slagit in pinkoden lite för många gånger på de mobila så funkar ju inte de. men annars får ni ha en toppen helg. så kommer jag med ny inspration på söndag.

new in

dessa två kap fick jag med mig hem igår!




vardag

igår när jag slutat gick jag upp på stan och träffade lisa, hittade mig två UNDERBARA saker som ni får se när jag kommer hem från skolan.
inatt har jag sovit hos lisa, när vi kom hem till henne gick vi ut på en powerwalk i skogen. vi gick och la oss o plugga ett tag sen somna vi rätt tidigt.
idag när jag slutar så kommer kalle in till mig så ska vi förhoppningsvis hitta på något, sen packa. för imorgon åker vi på endurotväling och är borta hela helgen o sova på hotell o så mys.
hörs sen


white box

jag har glömt visa er vad jag köpte innan jag åkte iväg utomlands. eftersom jag har sån oordning bland mina smycken så införskaffade jag mig ett smyckesskrin, så jag kan sortera mina smycken lite bättre.


coconut


hittade en  gullig liten sminkväska, ett halsband och coconut butter (min favvo)

18:50



militärfärgad skjorta - cubus
strumpbyxor - cubus

har varit uppe på stan med kalle en sväng fick med mig några saker hem, men dom får ni se sen. för nu ska jag ut på en powerwalk med linnea och stina.

tax free

jag har glömt visa er vad jag fick med mig hem från tax free. eftersom jag har väldigt torr  hud rekommenderade dom mig den här, och vad jag kan utgå från redan nu när jag inte andvänt den så länge är att den är otroligt bra. så den rekommenderar jag.



har både dag och nattkräm.

19 januari

lina om tisdagsmys?: din blogg är jätte rolig att läsa, kan inte du visa vad du använder för hårprodukter, ansiktsprodukter, och smink´. ´skulle va kul och se vad du andvänder för produkter. :) kram lina

svar; åh tack vad glad jag blir. det är klart jag kan göra det. vad bra med lite nya tips tack.

I drömmarnas land

tänk att få äga en alldeles egen mulberry alexa väska. men synd att det svinder så dant i plånboken, annars hade den varit min för länge sen.
nu går jag och tar kvällsmat och drömmer mig vidare.


tisdagsmys?



efter skolan tar jag mitt pick och pack och åker mot min fina pojkvän. återkommer ikväll.

love


17 januari 2011



du gör mig lycklig. 17 Augusti 2010 puss

störtlopp

har varit ute i skidspåret och åkt lite. länge sen man träna nu, men nu börjas det igen. dagen har bestått av att för det mesta bara ta det lugnt. har ätit världens godaste mat på det också. raggmunk, efter all fetmat på cabo verde passade det bra med husmanskost.

kom hem från spåret precis till åtta så bänkade mig framför solsidan. och nu är det någon film på tvn som kalle och jag ska se sen försöka somna i tid så man orkar upp imorgon. för då börjar allvaret igen.


16:09



här får ni en till dos av cabo verde bilder.

verkligheten är tillbaka

nu när man är tillbaka till verkligheten så ska jag sätta upp lite mål för detta år.
jag ska ta hand om min kropp på både ut och in sidan.
börja med träningen nu igen efter semestern.
äta nyttigt. (försöka hålla mig till godsaker på helgerna)
plugga för högre betyg.

där har jag några mål jag har satt upp. på måndag är jag tillbaka till den rediga verkligheten med skola. behöva ställa klockan efter detta långa lov kommer bli lite jobbigt, men det är skönt att komma tillbaka till alla vanor.

efter att jag varit helt borta från ungefär hela internet under två veckor ( förutom en halvtimma någon gång) så är jag lite efter med uppdateringen.

jag måste säga att det var otroligt sorgligt att lämna värmen. känslan av att gå i shorts är som bortblåst här i kylan. men våren kommer väll snart.. så tittade in på h&m's hemsidan på vårkläder. några saker av vad jag tror jag ska beställa.



något jag ska skaffa inför våren/sommaren är en långklänning. hur snyggt som helst att kombinera med en jeans jacka och converse. så en långklänning står överst på listan. sen byxorna på bilden är ur snygga.
mina bikinisar blev lite utslitna nu i cabo verde så det ska jag införskaffa mig nya. (hade jag väll gjort iaf men kan skylla på det)






semesterbilder


takka takka, no stress!

det ar huvudorden har i kap verde. har ar allt helt underbart, men nu har nedrakningen borjat.  aker hem pa torsdag.

i lordags hyrde vi en taxi och sa var en svensk kille med som berattade om dom olika platserna, vi fick se allt fran barn som bodde som i kojor. men dom var anda glada och sprang runt. hemskt och se hur vissa lever. och vi bara klagar pa allting. det var verkligen sa man fick en klump i hjartat.

sen akte vi vidare till en oken dar vi sprang i sanddynorna.

sen vidare till en otroligt fin sandstrand vi namn santa monica. dar vi badade sen akte vi mot hotellet.

och jag rekommenderar att den som har latt att bli aksjuk inte ska aka taxi har nere. det var en jeep som man satt som i en soffa. vagarna ar ju inte av det basta laget. tank dig mellanstora stenar over en grusvag. det bara skakade i hela bilen. och pa det korde dom aven rally. men det var kul pa ett satt iallfall. mer om detta nar jag kommer hem da far ni bilder ocksa. adjo!

livstecken

ville bara visa ett tecken pa att jag lever. har ar det helt underbart och jag njuter forfullt. har blivit lite brun, men det ar ett tag kvar, sa om vi inte hors innan sa far ni ha det bra sa syns vi den 14 januari. puss o adjo !

RSS 2.0